Máte problém vo svojej súčasnej kuchyni, že sa pri práci neustále zložito presúvate z miesta na miesto, aby ste dosiahli na všetko potrebné? Je to tak trochu “neduh” doby minulé, kedy sa pri výrobe a navrhovaní kuchyne zabúdalo na správnu ergonómiu – teda na správne rozmiestnenie typických zón v rámci kuchyne tak, aby všetko bolo logicky a ideálne pri ruke.

V správne naplánované kuchyni si ušetríte cesty krížom krážom a hlavne čas! Pomocou plánovanie jednotlivých zón totiž dosiahnete zmysluplného usporiadanie, ktoré vám uľahčia prácu a príprava jedla sa stane väčšou zábavou aj potešením!

Existuje 5 takýchto zón, na ktoré je dobré pri plánovaní kuchyne myslieť:

  • Miesto na zásoby
  • Miesto na ukladanie kuchynského riadu
  • Miesto pre umývanie
  • Miesto pre prípravu
  • Miesto pre varenie

Existujú vzory pre správnu ergonómiu podľa veľkosti a typu kuchyne. Prezrite si ich tu:

Zistiť viac o ergonómii

Tento web používá soubory cookies. Používáním našich stránek s tím souhlasíte. Více informací

POUŽÍVÁNÍ SOUBORŮ COOKIES

Pro rozlišení jednotlivých uživatelů a individuální nastavení některých služeb používá tento web takzvané soubory cookies. To jsou malé textové soubory, ukládá pomocí webového prohlížeče do jednotlivých počítačů. Cookies si lze představit jako paměť webové stránky, která podle nich při další návštěvě uživatele pozná.

Cookies nezabírají na disku počítače téměř žádné místo, jejich velikost činí zpravidla několik kilobajtů. A neslouží ani k získávání jakýchkoli citlivých osobních údajů.

Zavřít