Máte problém ve své stávající kuchyni, že se při práci neustále složitě přesunujete z místa na místo, abyste dosáhli na vše potřebné? Je to tak trochu „neduh“ doby minulé, kdy se při výrobě a navrhování kuchyně zapomínalo na správnou ergonomii – tedy na správné rozmístění typických zón v rámci kuchyně tak, aby vše bylo logicky a ideálně při ruce.

Ve správně naplánované kuchyni si ušetříte cesty křížem krážem a hlavně čas! Pomocí plánování jednotlivých zón totiž dosáhnete smysluplného uspořádání, které vám ulehčí práci a příprava jídla se stane větší zábavou i potěšením!

Existuje 5 takových zón, na které je dobré při plánování kuchyně myslet:

  • Místo na zásoby
  • Místo na ukládání kuchyňského nádobí
  • Místo pro mytí
  • Místo pro přípravu
  • Místo pro vaření

Existují vzory pro správnou ergonomii dle velikosti a typu kuchyně. Prohlédněte si je zde:

Zjistit více o ergonomii



Tento web používá soubory cookies. Používáním našich stránek s tím souhlasíte. Více informací

POUŽÍVÁNÍ SOUBORŮ COOKIES

Pro rozlišení jednotlivých uživatelů a individuální nastavení některých služeb používá tento web takzvané soubory cookies. To jsou malé textové soubory, ukládá pomocí webového prohlížeče do jednotlivých počítačů. Cookies si lze představit jako paměť webové stránky, která podle nich při další návštěvě uživatele pozná.

Cookies nezabírají na disku počítače téměř žádné místo, jejich velikost činí zpravidla několik kilobajtů. A neslouží ani k získávání jakýchkoli citlivých osobních údajů.

Zavřít