Unikátní 7vrstvý lak HANÁK PREMIUM

Unikátní 7vrstvý lak HANÁK PREMIUM

17. 09. 2014 Novinky

Jelikož už delší dobu tvrdíme, že máme s největší pravděpodobností nejkvalitnější technologii lakování v České republice, tak jsme se rozhodli prokázat toto tvrzení nezávislým testem provedeným na Mendelově univerzitě v Brně.

hanak_test_kvality_lak
Začneme výsledkem. Výsledná hodnota činila 0,56%. Tak byla vyčíslena změna stupně lesku při náročném zátěžovém testu nábytkového dílce, který jsme opatřili 7vrstvým lakem HANÁK a který prošel zestařovacím procesem v podobě střídání teplot (teplotních šoků). Pro přesnější představu, dílec prošel 30 testovacími cykly za sebou, kdy byl umístěn střídavě v teplo-vzdušné sušárně a v hluboko-mrazícím boxu, vždy po dobu 1 hodiny. Teplota v sušárně byla 50°C a v mrazícím boxu byl dílec vystaven extrémnímu mrazu -30°C. Tedy teplotní rozptyl neuvěřitelných 80°C. Počet cyklů odpovídal 15 rokům zestaření materiálů.

V překladu řečeno, pokud se rozhodnete pro lakovanou kuchyni HANÁK PREMIUM, během 15 let standardního užívání se její povrch a užitná hodnota nezmění ani o 1 jediné celé procento!

zatezovy_test_hanak_lak
Bílá kuchyňská sestava s barovým sezením. Kuchyně Contura a její charakteristické čisté linie.

Zkouška se provádí dle ČSN 67 3098, která stanovuje odolnosti proti střídání teplot se zkušebními podmínkami platnými pro dřevo a podle metody – zkoušky odolnosti nátěru proti střídání teplot spojenou s mrazením. Hodnotí se celkem 13 různých defektů, které mohou působením testu vzniknout (metodika hodnocení vzhledových vlastností povrchové úpravy nábytku dle normy ČSN 91 0272). Kompletní zprávu si můžete přečíst v sekci Napsali o nás.

Závěrem krátká, ale vše říkající citace Doc. Ing. Daniely Tesařové, Ph.D., manažerky kvality ze zkušebny nábytku při Mendelově univerzitě, která test prováděla: „Hodnota odchylky od původního stavu, tedy sotva 1 procento, je opravdu unikátní výsledek“. Jsme pyšní na tento výsledek. Ocenění odborníky je dalším hnacím motorem pro veškerá naše další snažení v oblasti kvality výrobků.

 



Tento web používá soubory cookies. Používáním našich stránek s tím souhlasíte. Více informací

POUŽÍVÁNÍ SOUBORŮ COOKIES

Pro rozlišení jednotlivých uživatelů a individuální nastavení některých služeb používá tento web takzvané soubory cookies. To jsou malé textové soubory, ukládá pomocí webového prohlížeče do jednotlivých počítačů. Cookies si lze představit jako paměť webové stránky, která podle nich při další návštěvě uživatele pozná.

Cookies nezabírají na disku počítače téměř žádné místo, jejich velikost činí zpravidla několik kilobajtů. A neslouží ani k získávání jakýchkoli citlivých osobních údajů.

Zavřít