Do you have trouble in your current kitchen, that when working, you need to constantly move from place to place to get to everything you need? It’s a bit of a “problem” of the past, when manufactures and designers of kitchens forgot proper ergonomics – that is the correct layout of typical zones within the room so that everything is logically and conveniently at hand.

A properly planned kitchen saves you time! Through planning of individual zones can be achieved meaningful layout that will help you work and preparation of food becomes more fun and pleasure!

There are five such zones, which is good to think about:

  • Place for stocks
  • Storage space for kitchenware
  • Place for washing
  • Place for preparation
  • Place for cooking

There are patterns for proper ergonomics depending on the size and type of kitchen. Check them out here:

More information about ergonomy

Tento web používá soubory cookies. Používáním našich stránek s tím souhlasíte. Více informací

POUŽÍVÁNÍ SOUBORŮ COOKIES

Pro rozlišení jednotlivých uživatelů a individuální nastavení některých služeb používá tento web takzvané soubory cookies. To jsou malé textové soubory, ukládá pomocí webového prohlížeče do jednotlivých počítačů. Cookies si lze představit jako paměť webové stránky, která podle nich při další návštěvě uživatele pozná.

Cookies nezabírají na disku počítače téměř žádné místo, jejich velikost činí zpravidla několik kilobajtů. A neslouží ani k získávání jakýchkoli citlivých osobních údajů.

Zavřít